NOVI VELIKI SVET

BIG Residences je svet u malom, mikrokosmos modernog stanovanja, kreiran da na jednom mestu pruži sve pogodnosti koje život kroje po meri savremenog čoveka. Ovaj savremeni rezidencijalni kompleks donosi novi koncept stanovanja kreiranjem pratećih savremenih sadržaja, uključujući i BIG Retail Park, ugostiteljske i maloprodajne objekte u prizemlju zgrada i uređene zajedničke prostore za stanare.

U okviru prve faze projekta, predviđena je izgradnja tri stambene zgrade (A, B, C). Duh zdravog načina života i zajedništva prožima ovu modernu stambenu zajednicu u kojoj će stanari moći da uživaju u svemu što ona nudi: od predivnih pogleda, blizine rečne obale do raznovrsnih sportskih aktivnosti. Tu su tereni za košarku, dve staze za trčanje, pešačka staza, kao i dečja igrališta – pravi svet zabave stvoren za najmlađe stanare.

180.000m2

ukupne površine kompleksa

1000

stanova

2000

parking mesta

50.000m2

komercijalnog prostora

Za sve one pred kojima je veliki korak koji menja život, BIG Residences je prava odluka za budućnost. Ovde prozračni i elegantni stambeni prostori nude više od moderne arhitekture i inovativnog dizajna. Nude osećaj slobode, topline i spokojstva. Nude poseban duh života pored reke i dom gde su prozori otvoreni ka zvucima prirode i dečjih igrališta.

U ponudi je jedanaest tipova stanova, projektovanih prema standardima visokog kvaliteta, koji su kreirani da zadovolje raznovrsne potrebe stanara. Stanarima je na raspolaganju i direktan pristup u prostranu garažu koja je odvojena od parkinga za posetioce BIG Retail Parka.

KONTAKTIRAJTE NAS

Za sve informacije u vezi projekta kontaktirajte naš prodajni tim.Ekskluzivni zastupnik prodaje
Merin Asset Management

Milutina Milankovića 11v, 6. sprat, 11070 Belgrade +381 11 785 89 88 prodaja@bigresidences.rs
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in