BLIZU SVEGA ŠTO VAM JE VAŽNO

Oivičen Uralskom, Diljskom, Višnjičkom ulicom i ulicom Stevana Hristića, kompleks BIG Residences nalazi se na jedinstvenoj lokaciji. Odavde za petnaestak minuta vožnje možete biti u centru grada, a za samo nekoliko trenutaka možete uživati u šetnji uz obalu Dunava.

Glavnim saobraćajnim arterijama i linijama gradskog prevoza kompleks je odlično povezan i sa ostalim delovima grada. Izgradnja novog mosta preko Ade Huje, koja je planirana u bliskoj budućnosti, dodatno će poboljšati povezanost Pančevačkog puta sa Bulevarom kralja Aleksandra, Smederevskim putem i auto-putem E–75.

U okviru kompleksa izgrađen je BIG Retail Park, koji zajedno sa obližnjim BIG Fashion šoping centrom formira zaokruženu celinu sa odličnom ponudom svetski poznatih brendova.

Neprocenljiva prednost kompleksa je što u svom neposrednom okruženju ima obilje sadržaja koji omogućavaju aktivan život i boravak u prirodi. Od Ade Huje, na kojoj je planirana izgradnja novog sportsko-rekreativnog centra, deli ga samo Višnjička ulica.

lokacija-ikonice
KONTAKTIRAJTE NAS

Za sve informacije u vezi projekta kontaktirajte naš prodajni tim.Ekskluzivni zastupnik prodaje
Merin Asset Management

Milutina Milankovića 11v, 6. sprat, 11070 Belgrade +381 11 785 89 88 prodaja@bigresidences.rs
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in